Onze school

 

Welkom op de website van onze fijne school met een groot hart voor elk kind!

We stellen deze dan met veel plezier en ontzettend veel trots aan U voor!

Ook steeds dagelijks bereikbaar voor rondleidingen en inschrijvingen via directie@driessprong.be

Onze school telt twee vestigingsplaatsen in Deinze (deelgemeente Petegem):

 

*** Basisschool DRIESsprong, Gaversesteenweg 126B te Deinze *** 

      

     

Zoek je een school midden het groen voor jouw kind vanaf 2,5 jaar (peuter) tot en met het zesde leerjaar, dan kan je hier terecht.
Deze afdeling omvat namelijk een kleuter- en lagere school. De kleuterschool telt 6 klassen; de lagere school telt 13 klassen. Van elk leerjaar hebben we 2 klassen. Van het eerste leerjaar maken we jaarlijks 3 klassen zodat we daar echt in kleine groepjes bij de kinderen een stevige basis kunnen leggen!!
Onze kleuterklassen zijn zeer ruim en elke kleuterleidster heeft haar klas een kleurrijke aanblik gegeven. Onze klassen van de lagere school zijn eigentijds ingericht met elk een eigen interactief digitaal bord. De kinderen kunnen op regelmatige tijdstippen leerstof van verscheidene vakken op laptops en tablets inoefenen, verwerken of opzoeken.

 

*** Wijkschool DRIESsprong, Kortrijksesteenweg 63 te Deinze ***

     

Ben je op zoek naar een kleine vestigingsplaats waar kleuters zich thuis mogen voelen, dan is een bezoekje aan deze afdeling vast en zeker de moeite waard. De speelplaats nodigt onze kleuters uit om tijdens de speeltijd op een actieve en sociale manier te spelen.